Skip navigation

25 Testimonials Online

Can we Help?

If you have any questions, just let us know. Fill in your details below and we'll get back to you.

Contact Form

Elegans - Garden Room - Balsall Common, Solihull

Client Name:

Van der Poll

Usage:

Garden Room

Specification:

Ext: 6.32m by 8.82m
Int Hgt: 2.15(min)
Int area: 39msq

Client Comments:

Thank you for the excellent support from Simon and the team throughout the build.

Our Solution

The compact yet spacious Garden Annexe was designed and installed to create accessible living for a young man who, due to injury, suffered sudden paralysis. The room has been carefully designed to include unrestricted living, sleeping and cooking areas as well as a 'work out space' for his ongoing rehabilitation and fitness regime. The finishing touches - stylish decor and lighting, create a great vibe in this contemporary living space.